Carta de
DINARS
Horari cuina entre setmana:
13,30h - 15,00h
Horari cuina caps de setmana i festius: 13,30h-16h
Plat del dia:
Musclos al vi blanc/ mussels 7,5€
Bunyols de bacallà casolans/
cod fritters 12€
Crestes de pulled pork i formatge de cabra casolanes /pulled pork pie 2,5€ unitat
Crestes de 3 formatges casolanes/ cheese pie 2,5€ unitat
Primers:
Tempura de verdures 8€
Amanida verda/ green salad 7€
Assortit de fumats (salmó, bacallà, truita, tonyina) / 16€
Amanida amb gelat d’Idiazábal, pernil d’ànec i vinagreta 12€
Amanida de tomàquet blau i filets de sardina fumada amb OOVE D’Ulldemolins 11,5€
Macarrons a la bolonyesa casolans/ macaroni bolognese 8€
Amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mostassa i mel/ goat cheese salad with honey-mustard vinagrette 9,5€
Carpaccio de bacallá/ cod carpaccio 12€
Suggeriments
Caragols “l'Únic”/ "snails L'ÚNIC " 14,20€
Pollastre rostit/ roast chiken 9€
Tataki de "chuletón"/ steak tataki 18€
Cua de vacú guisada/ rabo de vacuno 16€
Tartar de vaca madurada 19€
Tàrtar de vedella amb toc especial/ beef tartare 16€
Melós de vacú amb bolets / Beefe stew 14€
Mandonguilles veganes amb tempura de verdures/ vegan meatballs 12,50€
Hamburguesa vegana amb enciam, tomàquet i patates/ vegan burguers 12,50€
Carn a la brasa amb guarnició/grilled meat with garnish
Llom/ pork loin 8€
Xurrasco 12€
Guatlles/ quail’s 11€
Secret/ pork slice 10€
Conill/ rabbit 12€
Llonganissa/ catalan pork sausage 8,5€
Peus de Porc/ pig's trotters 12€
Corder/ lamb 14€
Entrecot de Vaca (aprox.300g)/ boneless rib steak 19,5€
”Chuletón” de vaca madurada de 30 dies de 500g / t-bones steak 30€
”Chuletón” vaca madurada 30 dies 1kg 55€
Magret dànec ( entre 400-600g)/ duck breast 25€ (preu segons mercat)
(Pregunta si n’hi ha, segons disponibilitat)
“Chuletón” de vedella pensat per compartir d’ 1kg 37€/ t-bones steak 1kg 37€
(Pregunta si n’hi ha, segons disponibilitat)
Postres/ desserts
Pedres (bombons casolans) d’ametlla torrada amb xocolata blanca, negre i amb llet, amb xarrup de ratafia/ homemade chocolate bonbons 5€
Flam de bayles casolà 5€
Crestes de plàtan i xocolata negra 2,5€ unitat
Pastís de formatge casolà/ homemade cheesecake 5,50€
Couland/ couland 4€ (amb bola de gelat / couland with ice cream) 6,5€
Músic amb vi ranci o mistela/ nuts with rancid wine or mistela 6€
Iogurt amb fruites del bosc/ yogurt with berries 4€
Boles de gelat ( vainilla)/ ice cream balls 2,50€ bola
Tarrina de gelat de torró, xocolata i maduixa/ ice cream 2,50€
** panera de pa 1,50€
** all i oli i salses 1,50€
**es cobrarà 1,50€ per servei de cobert per compartir (inclou paper de taula, cobert, got i tovalló)
** es cobrarà 1,00€ per carmanyola per emportar.
** es cobrarà 2,5€/pax per servei a copes si us porteu el vi.