Carta de

DINARS

Horari cuina entre setmana:

13,30h - 15,00h

Horari cuina caps de setmana i festius: 13,30h-16h




Plat del dia:


Musclos al vi blanc/ mussels 7,5€


Bunyols de bacallà casolans/

cod fritters 12€


Crestes de pulled pork i formatge de cabra casolanes /pulled pork pie 2,5€ unitat


Crestes de 3 formatges casolanes/ cheese pie 2,5€ unitat


Primers:


Tempura de verdures 8€


Amanida verda/ green salad 7€


Assortit de fumats (salmó, bacallà, truita, tonyina) / 16€


Amanida amb gelat d’Idiazábal, pernil d’ànec i vinagreta 12€


Amanida de tomàquet blau i filets de sardina fumada amb OOVE D’Ulldemolins 11,5€


Macarrons a la bolonyesa casolans/ macaroni bolognese 8€


Amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mostassa i mel/ goat cheese salad with honey-mustard vinagrette 9,5€


Carpaccio de bacallá/ cod carpaccio 12€


Suggeriments


Caragols “l'Únic”/ "snails L'ÚNIC " 14,20€


Pollastre rostit/ roast chiken 9€


Tataki de "chuletón"/ steak tataki 18€


Cua de vacú guisada/ rabo de vacuno 16€


Tartar de vaca madurada 19€


Tàrtar de vedella amb toc especial/ beef tartare 16€


Melós de vacú amb bolets / Beefe stew 14€


Mandonguilles veganes amb tempura de verdures/ vegan meatballs 12,50€


Hamburguesa vegana amb enciam, tomàquet i patates/ vegan burguers 12,50€


Carn a la brasa amb guarnició/grilled meat with garnish


Llom/ pork loin 8€


Xurrasco 12€


Guatlles/ quail’s 11€


Secret/ pork slice 10€


Conill/ rabbit 12€


Llonganissa/ catalan pork sausage 8,5€


Peus de Porc/ pig's trotters 12€


Corder/ lamb 14€


Entrecot de Vaca (aprox.300g)/ boneless rib steak 19,5€


”Chuletón” de vaca madurada de 30 dies de 500g / t-bones steak 30€


”Chuletón” vaca madurada 30 dies 1kg 55€


Magret dànec ( entre 400-600g)/ duck breast 25€ (preu segons mercat)

(Pregunta si n’hi ha, segons disponibilitat)


“Chuletón” de vedella pensat per compartir d’ 1kg 37€/ t-bones steak 1kg 37€

(Pregunta si n’hi ha, segons disponibilitat)



Postres/ desserts


Pedres (bombons casolans) d’ametlla torrada amb xocolata blanca, negre i amb llet, amb xarrup de ratafia/ homemade chocolate bonbons 5€


Flam de bayles casolà 5€


Crestes de plàtan i xocolata negra 2,5€ unitat


Pastís de formatge casolà/ homemade cheesecake 5,50€


Couland/ couland 4€ (amb bola de gelat / couland with ice cream) 6,5€


Músic amb vi ranci o mistela/ nuts with rancid wine or mistela 6€


Iogurt amb fruites del bosc/ yogurt with berries 4€


Boles de gelat ( vainilla)/ ice cream balls 2,50€ bola


Tarrina de gelat de torró, xocolata i maduixa/ ice cream 2,50€


** panera de pa 1,50€

** all i oli i salses 1,50€

**es cobrarà 1,50€ per servei de cobert per compartir (inclou paper de taula, cobert, got i tovalló)

** es cobrarà 1,00€ per carmanyola per emportar.

** es cobrarà 2,5€/pax per servei a copes si us porteu el vi.